İGC’DEN ESNAF ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Hatay Esnaf Odaları Birliği İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, iade-i ziyarette geçtiğimiz hafta genel kurullarını tamamlayan 15 oda başkanına yeni dönemdeki çalışmalarında başarı dilediler.

HESOB Başkanvekili ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ve Oda başkanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, İskenderun ekonomisinin geldiği nokta konuşuldu.

Ziyarette; İskenderun özelinde Hatay’ın kültür ve turizm tanıtımı için neler yapılmalı, tanıtımda başarılı olmak için hangi yolların doğru yöntemlerle denenmesi ve yaşama geçirilmesi gerektiği yönünde görüşler dile getirildi.

İGC Başkanı Diyap Atar’ın sağlık nedenleriyle katılamadığı ziyarete; Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Yılmaz, gazeteci ve esnaf temsilcilerinin buluşmasında sözcülük yaptı. Birlik temsilcisi Erol Akın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kent çıkarları doğrultusunda kentin değerlerini ön plana çıkartılması gerektiği konusunda önümüzdeki süreçte bir araya gelinerek çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyen Erdal Yılmaz, gazetecilerin kamu yararına çalıştığını belirtti ve gazetecilerin Esnaf Odalarıyla daima iletişim içerisinde olduklarını anımsattı.
Ziyarette başkanlar ve gazeteciler objektiflere poz verdi.
HABER MERKEZİ