GÜMRÜK MEMURLARINA GÜMRÜK SÜREÇLERİ EĞİTİMİ

 

İskenderun körfezi gemi trafiğine yönelik süreçlerin hızlandırılması amacıyla Kısım Amiri ve Muhafaza Memurlarına yönelik “Uluslararası sefer yapan gemilere giriş çıkışa bağlı gümrük süreçleri” eğitimi İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

İskenderun Gümrük Müdürlüğü tarafından İskenderun Liman Başkanlığı, İskenderun Sahil Sağlık Denetim Merkezi ve İskenderun Liman Başkanlığı ile koordineli olarak İMEAK DTO İskenderun Şubesi konferans salonunda düzenlenen uluslararası sefer yapan gemilere giriş çıkışa bağlı gümrük süreçlerine ilişkin olarak diğer kurumların iş ve işleyişinin nasıl olduğu hakkındaki eğitime Gümrük Müdürü Melahat Özdemir, İskenderun Liman Başkanlığı yetkilileri Oktay Temel, Ali Çatal, İskenderun Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Yusuf Coşkun, İMEAK DTO İskenderun Şubesi Meclis Üyesi Selçuk Özer, gümrük kısım amirleri ve muhafaza memurları katıldı.

İMEAK DTO İskenderun Şubesi konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde İskenderun Liman Başkanlığı Yetkilileri Oktay Temel, Ali Çatal, Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Yusuf Coşkun ve İMEAK DTO İskenderun Şubesi Meclis Üyesi Selçuk Özer, Kısım amiri ve muhafaza memurlarına uluslararası sefer yapan gemilere giriş çıkışa bağlı gümrük süreçlerine ilişkin olarak diğer kurumların iş ve işleyişinin süreçlerini aktardılar.
HABER MERKEZİ