LİNEADECOR’DA ‘KURTOĞLU’ DÖNEMİ

Uzun yıllardır Atatürk bulvarı üzerinde iş insanı Züher ve Celile Bulgurcu tarafından işletilen lineadecor el değiştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ali Kurtoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı lineadecor’in açılış kokteyline lineadecor genel müdürü Zeynep Ecemiş, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve Mehmet Güzelmansur, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve davetliler katıldı.

Açılış öncesinde gerçekleştirilen kokteylde davetliler bir birleriyle sohbet etme imkanı buldular.
Yeni konseptiyle açılışı yapılan mekanın kurdelasını öncesinde CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Yatırım yapan iş insanımıza teşekkür ederim” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Açılan bu mekanlar İskenderun ekonominin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor” dedi.

Genel Müdür Zeynep Ecemiş ise “Bu günü kadar hizmet veren Züher Bulgurcu ve Eşi Celile hanıma çok teşekkür ederiyorum. Bundan sonra hizmeti devralan Süleyman Ali Kurtoğlu’na da başarılar diliyorum” dedi. Yapılan konuşmalardan sonra kurdela kesimi yapılarak mekan gezildi.