YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE KAPALI SPOR SALONLARI İNŞAATI BİTMEK ÜZERE!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte yapımı devam eden ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan ‘Kapalı Spor Salonu Projesi’ni yerinde inceledi.

İnşaat çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler alan Milletvekili Abdulkadir Özel ve Başkan Fatih Tosyalı, havuzun yapımı ile bölgede önemli bir sportif ihtiyacın karşılanacağını ifade ettiler.

İncelemede değerlendirmede bulunan belediye başkanı Tosyalı, “Sakarya mahallesindeki yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu projesini inceledik. Bu tesisisin inşaatı hızla ilerlemektedir” dedi.

Denizciler ve Mustafa Kemal Mahallesinde yapımı devam eden kapalı spor salonlarının bölgede önemli bir eksiği gidereceğini de belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Spor salonlarımızda ince işçilik çalışmaları yapılıyor. Gençlerimizin ve sporseverlerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda spor yapma ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan projelerimiz kısa sürede tamamlanacak” şeklinde konuştu.