ARSUZ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ LİGE ÇOK HIZLI BAŞLADI

Arsuz’u 2. Amatör Ligi C Grubunda bu sene temsil edecek olan Arsuz’un en köklü kulüplerinden Arsuz Belediye Spor 2021-22 sezonunun ilk haftasında Arsuz derbisinden galip ayrıldı.

2017-2018 Sezonunda Yönetim Kurulu Kararı ile Futbol Şubesini kapatan ve futbol dışında ilçenin tek basketbol takımına sahip olan arsuz belediye spor geçmiş dönemde elde ettiği başarıları tekrarlamak için yeşil sahalara 3 yıl aradan sonra yeniden ayak bastı.

Arsuz Belediye Spor Kulübü Başkanı Ali Karaciğer, yeşil sahalara 3 yıl aradan sonra tekrar galibiyetle başlamak bizim için çok önemli, kurulduğu ilk günden bu yana Arsuz’un gururu olan ve 6 farklı branş ile ilçede faaliyet gösteren kulübümüz kurumsallaşma çalışmaları ile geleceğe yatırım yapıldığını ifade ederek ilçenin adını taşıyan takımımızın adını artık daha sık duyulacağını belirterek teknik heyet ve sporcuları galibiyetten dolayı kutladı.

Teknik Direktörlüğünü Mahmut Taner’in yaptığı Arsuz Belediye Spor Futbol Takımı 2021-22 Sezonunun ilk haftasında ki Arsuz Derbisinde Karaağaç Nardüzü Spor’u Deplasmanda 6-1 ile farklı bir şekilde mağlup ederken galibiyet gollerini Şükrü Tandır(1), Mehmet Bayar(1), Cuma Güç(1) ve Emre Avlar(3) attı.

Arsuz Belediye Spor Kulübü Ligin 2. Haftasında Sarıseki Spor İle Kendi Sahasında Karşılaşacak.