SELDA ÇELİK’E ‘ALTIN LİDER’ ÖDÜLÜ

Para Dergisi tarafından 2021’in en başarılı 50 CMO’su (Chief Marketing Officer) ödüllendirildi. Türkiye’nin en iyi pazarlama yöneticileri arasında yer alan Tosyalı Holding Grup Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Selda Çelik, muhteşem bir ödül töreni ile Altın Lider Ödülü’nü aldı.
Türkiye’de 2021’in En Beğenilen 50 CMO’sunun açıklandığı tören, Shangri-La Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirildi.

‘EMEĞİN VE ALIN TERİNİN YANSIMASI’
Organizasyonu Krea M.I.C.E. tarafından yapılan “Altın Lider Ödülleri” platformunda tüm Türkiye’den 35 binin üzerinde oy kullanıldı. Değişen piyasa koşullarında, şirket başarısında liderlerin özelliklerinin öne çıktığını belirten Krea M.I.C.E.’ın kurucusu Seda Mızraklı Ferik, “Altın Lider Ödülleri 2021 CMO Gala Gecesi’nde sektörün ‘en’leri ile aynı çatı altında olmaktan mutluluk duyduk. Yapılan değerlendirmeye göre en fazla oy alarak seçilen liderler, sadece bir senelik değil, 25-30 yıllık kıymetli bie kariyerin, emeğin ve alın terinin yansıması. Başarıya ayna tuttuğumuz bu büyülü gecede ödül alan ve ekiplerine ilham veren tüm liderlerimizi kutlarız” dedi.

2021 Altın Lider Ödülleri yarışmasında, CMO dalında ödülünü alan Tosyalı Holding Grup Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Selda Çelik ise, “Bu ödülü her zaman kalitenin peşinde olan değerli yönetim kurulu ve ekip arkadaşlarım adına alıyorum” diyerek, Türkiye’nin en iyi pazarlama yöneticilerini kutladı, organizasyona ev sahipliği yapan Para Dergisi’ne ve organizasyon ekibine teşekkür etti.