İSTİKRAR SÜRSÜN EMEKÇİNİN YÜZÜ GÜLSÜN!

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, 14 Aralık Salı günü yapılacak delege seçimi öncesinde delege adayları ve emekçilerle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Toplantıda hep bir ağızdan kararlılık ve kazanma sözü veren delege adayları; bugüne kadar yapılan hizmetlerin, huzur, güven ortamı ve iş barışının devamı için Başkan Mehmet Güngör’le yola devam edeceklerine vurgu yaptı.

İsdemir, MMK Metalurji, Ekinciler Demir Çelik ve Yolbulan Demir Çelik’te çalışan emekçi delege adayları, “Geçmişte yapılan israflar, emekçinin alın terinin savurulması, emekçilerin birbirine kırdırıldığı dönemleri bir daha yaşamamak, modern hizmet binası başta olmak üzere, emekçinin alın terinin hizmete dönüştüğü Mehmet Güngör döneminin devamını istiyoruz” dediler.

Delege adayı emekçilerin ziyaretlerine ve verdikleri desteğe teşekkür eden Başkan Mehmet Güngör, “İlk gün ne dediysek, ne söz verdiysek yaptık. Emekçi kardeşlerimizi enflasyona, hayat pahalılığına ezdirmemek adına MMK’da aldığım bir maaş ikramiyenin devamını diğer yetkili olduğumuz fabrikalardan da alacağız ve ek zam talebimizle ilgili de görüşmelerimiz devam etmektedir. Bizim derdimiz makam ve koltuk değil, emekçinin yaşam standardını iyileştirmek, geleceğini düşünmek, çocuklarının rızkını arttırmak için yapılacakların mücadelesini vermektir. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır ve verdiğimiz her sözün arkasında olmaya ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hepinize destekleriniz ve duyduğunuz güvenden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.