İSKENDERUNSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

TFF 3. Lig 2. Grubunda Zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderun Spor, ilk yarının son haftasında pazar günü saat 13.00’da İskenderun 5 Temmuz stadında oynayacağı Kuşadası Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde sürdürüyor. Tesislerde yapılan antrenmanı taraftarlar da izledi.

RİEKERİNK’TEN FUTBOLCULARA UYARI
İskenderun Spor’un Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı düzenleyerek Kuşadası Spor maçının önemine değinerek uyarılarda bulundu.

BAŞKAN HAKAN BOLAT ANTRENMANI İZLEDİ, TADİLAT TALİMATI VERDİ
İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, bir taraftan tesislerde futbolcuların antrenmanını izlerken, diğer bir taraftan da ligde devre arasına yaklaşılmasından dolayı yapılacak olan tadilatlarla ilgili talimat verdi.

TURUNCU MAVİ SEVDALILARINDAN FUTBOLCULARA MORAL ZİYARETİ
İskenderun Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem, yapılacak olan karşılaşma öncesinde Cumartesi günü saat 19.00 da taraftarların tesislerde futbolcuları ziyaret ederek moral vereceklerini açıkladı. Başkan Zeki Erdem, Tüm Turuncu Mavi sevdalılarını İskenderun Spor futbolcularına moral desteği için Cumartesi günü tesislere davet etti.