Tosyalı Holding, Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin Tasarruf Ediyor

Tosyalı Holding, daha sürdürülebilir bir yaşamın tasarruf ile mümkün olduğunun bilincinde. Hem yenilenebilir enerji yatırımları yapıyor, hem de kaynakları etkin bir şekilde değerlendirip, iyileştirici faaliyetler yürütüyor.

Tosyalı Holding, sosyal medyadaki paylaşımda “Daha sürdürülebilir bir yaşam için nasıl tasarruf ediyoruz” sorusuna şu şekilde yanıt veriyor; “Yenilenebilir enerjiden faydalanıyoruz. Geri dönüştürüyoruz. Bilinçleniyor ve bilinçlendiriyoruz.”

Paylaşımın devamında, “200 bin metrekare çatı alanına sahip GES (Güneş Enerjisi Santrali) ile fosil yakıt kullanımından tasarruf ediyoruz. Tosyalı Harsco Geri Dönüşüm Tesisleri’nde, yılda ortalama 1,2 milyon ton cüruf atığı ekonomiye geri kazandırıyoruz. Proses atıklarını işleyerek yol yapımı, çimento üretimi ve gübre üretimi gibi sektörlerde kullanılmak üzere yan ürün haline getiriyoruz. Üründen tasarruf ediyoruz. Çalışanlarımıza farkındalık eğitimleri veriyor, çevre tatbikatları yapıyor, müşteri ve paydaşlarımızla bilgi paylaşımı yapıyor ve iyileştirici faaliyetler yürütüyoruz” denildi.
HABER MERKEZİ