MEYDAN SPOR’DAN GOL ŞOV; 6-0

2021-2022 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde kurduğu güçlü kadro ile zirveye oynayan takımlar arasında yer alan ve tüm dikkatleri üzerine çeken İskenderun Meydan Spor, Armutlu Spor ligin ilk haftasında adeta gol oldu yağdı 6-0.

İskenderun 5 Temmuz dş sahasında yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Elçin Kaba ile Mehmet Şahan’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi İskenderun Meydan Spor’un gollerini Hasan Erdem (3), Bilal Kaçan, Aziz Kaya ile Muhammet Tuncer attı.
2021-2022 sezonunda İskenderun Meydan Spor’un ilk golünü atarak tarihe geçen Hasan Erdem, daha sonra rakip fileleri 2 kez daha sarsarak gol krallığında emin adımlarla ilerliyor.

KARAAĞAÇ SPOR GENÇLERLE GÜLDÜ; 2-0
2021-2022 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarda yapılan karşılaşmalarla start aldı. Maddi imkansızlıklar içerisinde kıvranan A. Karaağaç Spor’un gençleri, kendi saha ve seyircisi önünde her iki yarıda atılan gollerle Ekinci Spor’u 2-0 mağlup ederek geleceğe göz kırptı.
Karaağaç sahasında yapılan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Yüncüoğlu, Ahmet Fındık ile Mustafa Hafız’ın yönettiği karşılaşmada Arsuz Karaağaç Spor’un gollerini Mithat Kurt ile Barış Yaman attı.
Yaşları bir hayli küçük genç bir kadroyla sahaya çıkan ve oynadıkları güzel futbolla göz dolduran A. Karağaç Spor’un gençlerine iş adamları tarafından gereken destek verilmesi halinde gelecek yıllarda da Türk Futboluna katkı sağlamış olur.

DURSUNLU SPOR 2- YILDIZ SPOR 3
2021-2022 Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde zirveye oynayan takımlar arasında yer alan İskenderun Yıldız Spor, ligin ilk haftasında Dursunlu Spor’u 3-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Defne Atatürk stadında oynanan karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor’u galibiyete taşıyan golleri Haşim Baykuş, Özgür Bayır ile Halis Aktuğ attı.
Arsuz İlçesi Gözcüler mahallesi futbol sahasında yapılan karşılaşmada Arsuz Gözcüler Spor, Kırıkhan 1461 Spor’u 3-1 mağlup etti.