KAYMAKAM YÖNDEN ANKARA İÇ GÜVENLİK ÇALIŞTAYINA KATILDI

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ankara’da icra edilen “İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi 3. Faz Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” konulu Sincan çalıştayına katıldı.

Ankara Hilton Otel Toplantı Salonu’nda UNDP Proje Uzmanı Dr. Sevcan Kılınç Akıncı moderatörlüğünde, ilgili ve yetkili kurum / kuruluşların amirlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda; yerel güvenlik konuları ele alınarak, kurum bazında yapılan çalışmalar ve tecrübe paylaşımlarının akabinde suç ve suçluların önlenmesine dair teknik ve kurumsal işbirliği ve koordinasyonu pekiştirmek, kaynak verileri arttırmak ve çok yönlü irtibat sağlamak v.b. toplumsal çözüm hedeflerine odaklanarak detaylı bir istişare yapıldı.

Toplantıya; proje kapsamında pilot İlçe uygulamasına dahil olan ve İskenderun’a kardeş İlçe olarak belirlenen Ankara İli Sincan İlçesinden de katılım yapılmış olup, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük öncülüğünde Sincan ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların amir ve temsilcileri de katıldı.