İTSO YÖNETİMİNDEN ARSUZ’DA ZİYARET TURU

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Arsuz Kaymakamlığına atanan Hacı Hasan Gökpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Arsuz Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Kaymakam Gökpınar’a yeni görevinde başarılar diledi. Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner yer aldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÜN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hasan Gün’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.
Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Halkımızın huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katarak görev yapan Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz ve her zaman yanınızdayız. Bu vesile ile yeni görev yerinizde başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” dedi.
Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’ün ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter ve Mahir Taner yer aldı.