İSKENDERUNSPOR MUHTEŞEM!

TFF 3. Lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan ve grupta lider durumda bulunan Düzce Spor, 2. Sırada yer alan İskenderun Spor’a konuk oldu.

İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan müsabakada ev sahibi İskenderun Spor, Lider Düzce Spor’u 3-1 mağlup ederek taraftarlarını sevince boğdu. Golleri Enes Soy, Osman Şahin ile İsmail Güven attı.

TFF 3. Lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderun Spor ile Düzce Spor arasında İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan müsabakayı güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, 9.500 kişi izledi.

BOLAT AİLESİNDEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ
TFF 3. Lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren Turuncu Mavili ekip İskenderun Spor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat ile eşi Başkan Vekili Melike Bolat ile birlikte Düzce Spor karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından teşekkür mesajı yayınladılar.
Bolat ailesi yaptığı açıklamada, “O sene bu sene inşallah. Bu gün bizi desteklemeye gelen muhteşem taraftarlarımıza sonsuz sevgiler ve teşekkürler” dedi.

TURUNCU MAVİ SEVDALISI BAŞKAN İBRAHİM GÜL
Göreve geldiği günden bu yana bölgesine yaptığı başarılı hizmetleriyle vatandaşların gönlünde taht kuran Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün, turuncu mavi sevdası hiç bitmiyor.
İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan İskenderun Spor ile Düzce Spor maçında da beraberinde Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ile İTSO Başkanı Levent Yılmaz ile izleyen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, geçmişte olduğu gibi bu karşılaşmada da Turuncu Mavili takıma destek vererek Camianın sevgisini kazanmaya devam ediyor.

İGC DESTEĞİ
İskenderun Spor’a sevgi seli giderek artıyor. İskenderun Spor ile Düzce Spor karşılaşmasını İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin çiçeği burnunda yeni başkanı Diyap Atar, Esin Medya Grubu yönetim kurulu Başkanı Mehmet Ergündüz ile izleyerek Turuncu Mavili camiaya destek verdi.