İSKENDERUN PROTOKOLÜ, BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDE DERBİYİ İZLEDİ

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Galatasaray – Fenerbahçe derbisinde kaymakam, Milletvekili ve belediye başkanıyla birlikte ilçe protokolünü dernek lokalinde bir araya getirdi.

Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen ve Yönetim Kurulu üyeleri Kerim Karaoğlan, Ayhan Dik ve Seçkin Yıldırımöz, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’ın davetlisi olarak Galatasaray – Fenerbahçe derbisini dernek lokalinde izlediler. Bu arada İskenderun’da Galatasaraylılar Derneği’nin şubesinin olmadığı için BJK Dernek Lokalindeki derbide yer almadığı öğrenildi.

Devre arası ve maç sonunda ilçe ve bölgenin sorunlarının da dile getirildiği derbide İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkan Sedat Uysal ile yönetimi davetlilere hazırlatmış oldukları Beşiktaş logolu hediyeleri takdim etti.
Fenerbahçe’nin sahadan galibiyetiyle sonuçlanan derbi maçını kent protokolü büyük bir keyifle izledi, karşılıklı sohbet etme imkanı buldu.