SİZLERLE BERABER BAŞARACAĞIZ

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, İskenderun İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Yoksulluk ve yolsuzlukla savaşacağız” dedi.

Ülkemizde hukukun askıya alındığını ileri süren CHP PM Üyesi Ali Mahir Başarır; “Hukuk, adalet konuşacağız. Bu ülkenin ekmek, su, aş kadar adaletli bir yargıya ihtiyacı var” dedi.

Başarır, “Seçimde yeni bir tarih yazacağız. Bu ülkeye bir gelecek lazım. Onu biz yapacağız, namuslu insanlarla yapacağız. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Sizlere inanıyoruz. Sizlerle beraber başaracağız ve cesaretle esaretten kurtulacağız. Burada olduğum için mutluyum. Ne zaman çağırırsanız emrinizdeyim” dedi.

Mevcut iktidarın toplumun ihtiyaçlarını haykıranları tepki gösterdiğini dile getiren CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ise; “Mevcut yönetim gezinin çocuklarıyla, yurt isteyen çocukları terörist ilan ediyor” dedi ve ekledi:
“Biz bugün kadim topraklardayız, Hatay’dayız. İktidara giden yolun Hatay’dan geçtiğini bizler biliyoruz, sizler de bu bilinçtesiniz. CHP, dostlarıyla birlikte iktidara yürüyor. Ama bu yürüyüş Hatay’da birlik, beraberlik ve güçlü bir duruş şeklinde sergilenirse işte o zaman bu hedefimiz gerçekleşmiş olacak.”
HABER MERKEZİ