İSKENDERUN NAMIK KEMAL ORTAOKULU 1.LTTA TOPLANTILARINI MALTA’DA YAPTI

Hırvatistan koordinatörlüğünde yapılan I WILL SURVIVE (Ben Hayatta Kalacağım) isimli Erasmus+ projesi 1.LTTA toplantıları 11-15 Ekim tarihleri arasında Malta’da yapıldı. Toplantılara, İskenderun Namık Kemal Ortaokulu öğretmenleri Ali Koç, Mehmet Ergen Baytekin, Saime Baytekin, Yasemin Koç Canımoğlu, Burçin Toptal, ayrıca Murat Kert ve Berivan Kuyubaşıoğlu katıldı.

Malta’daki Kamaja Outdoor Center da verilen eğitimlerde, dağda zor koşullarda hayatta kalma yöntemleri, ateş yakma, ip bağlama, pusula kullanımı, suda boğulan birini kurtarma ve benzeri eğitimler 3 gün süreyle verildi. Ekip eğitimleri başarıyla tamamlandı.

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, ”Önemli olan bu kazanımları öğrencilerimize aktarmak. Okulda bu kazanımları öğrencilerimize aktarmak için planlamalara hemen başladık. Malta toplantılarını kültürel faaliyetler ve geziler ile tamamladık. Bu buluşma ekibimize Malta tarafından verilen Sertifikalardan sonra son buldu. Sıra 21-25 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İskenderun toplantılarına ve bu buluşma için yapılacak çalışmalara geldi” dedi.