BAŞKAN FATİH TOSYALI, ‘GAZETECİLERİMİZİN YANINDAYIZ’

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Belediye Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İGC Başkanı Diyap Atar, ileriye dönük yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Başkan Tosyalı’ya belediyecilik çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, konuklarına ziyaretleri sebebiyle teşekkürlerini sundu.

Başkan Fatih Tosyalı, “İlçemizde yerel medya oldukça güçlü ve hızlı. Bu, çok memnuniyet verici bir durum. Şehrimizde faaliyet yürüten birçok ulusal ve yerel medya mensubumuz üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiriyor. Şehrimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarının duyurulmasından tutun da basının görev alanına giren her konuda çok güzel işler çıkarıyorlar. Bu anlamda doğruları kaleme alan bütün gazeteci arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

‘DESTEK VERMEYE HAZIRIZ’
Başkan Fatih Tosyalı, “İnşallah yeni yönetiminiz ilçemiz için güzel çalışmalara vesile olacaktır. İskenderun Belediyesi olarak çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyor, elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.