BAŞARISI İLE HATAY’IN GURURU OLDU

Hatay’lı makyaj uzmanı Mehtap Kara, Türkiye birincisi olarak Hatay’a büyük bir gurur yaşattı.

Türkiye ‘nin en büyük kuaför platformu olan “Türkiye’nin Sihirli Elleri” oluşumu tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan güzellik yarışması Ankara ‘da düzenlendi.
Türkiye’nin Sihirli Elleri Kurucu Başkanı Erdal Özkaplan tarafından Ankara Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmaya Türkiye ve Avrupa ‘dan çok sayıda bay – bayan kuaför ve güzellik uzmanı katıldı.

Türkiye’de çok başarılı kuaförlerin olduğuna dikkat çeken Başkan Özkaplan, amaçlarının mesleği ön plana çıkarmak ve salon kalitesini arttırmak olduğunu söyledi.
Yarışmaya Hatay ‘dan ilk kez katılan Makeup Artist Mehtap Kara, yaptığı başarılı makyaj çalışması ile göz doldurdu ve jürinin dikkatini çekti.
Yıllardır makyaj işi ile uğraşan ve aldığı eğitimler ile kendini bu alanda yetiştiren Makeup Artist Mehtap Kara, Türkiye ‘nin en büyük kuaför platformu olan Türkiye ‘nin Sihirli Elleri tarafından düzenlenen yarışmanın makyaj kategorisinde Türkiye birincisi oldu.
İlk defa katıldığı yarışmada kendinden emin tavrı ile dikkat çeken Mehtap Kara, iddialı olarak girdiği yarışmada Türkiye 1.si olarak Hatay’a büyük bir gurur yaşattı.

Makyaj sanatçısı Mehtap Kara, Hatay’a bu büyük gururu yaşatmaktan dolayı onur duyduğunu ifade etti. Bu arada, Hatay’da faaliyet gösteren Nilay Gelinlik Firması, bu önemli yarışma da Mehtap Kara’ya sponsor olarak büyük destek verdi.
Haber: Hüseyin ZORKUN