‘TEŞKİLATLARIMIZ HATAY’DA ‘İYİ’ ÇALIŞIYOR’

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, “Halkın iradesi her anketin üstündedir” diyerek, “Hatay halkı yine kahır ekseriyetle ‘İYİ Parti 2 vekil çıkarır’ diyor” ifadesini aktardı.

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, sosyal medyadaki sayfasında partinin çalışmalarına değindi. Başkan Şefik Çirkin, “Ben milletin takdirine çok güvenirim. Her seçimde seçimden evvel milletin bir tahmini olur ve bu güne kadar şaştığını görmedim. Şu anda kahır ekseriyet ‘İYİ Parti iktidara yürüyor’ demekte. Hatay özelinde ise Hatay halkı yine kahır ekseriyetle ‘İYİ Parti 2 vekil çıkarır’ diyor” açıklamasında bulundu.

‘MUHTEŞEM BİR SONUÇ ALACAĞIZ’
Başkan Şefik Çirkin, “Bunu çok önemsiyorum, çünkü dediğim gibi şaştığını görmedim. Gerçi elimizde ki anketler de böyle diyor ama halkın iradesi gerçekten her anketin üstündedir. 2018 seçimlerinde maalesef vekil çıkaramamış partimizin şu an ki tespitlere göre 2 milletvekili çıkarmasının Türkiye’de İYİ Partinin muhteşem bir sonuç alacağının işareti kabul edilmesi mantıklı bir değerlendirme olacaktır.

Bunda başta Sayın Meral Akşener’in varlığı ve liderimiz olması en büyük etkendir. Sayın Genel Başkanımız milletle kucaklaşmış ve Türk Milleti tarafından büyük kabul görmüştür. Köylü, kentli, işçi, işsiz, öğrenci, çiftçi, sanayici, esnaf, memur, ve tabi ki kadınlar olmak üzere herkes Meral Akşener’i çok sevmiş, kendinden bir parça gibi görmüştür. Biz teşkilatlar bu sebeple çok rahat çalışmaktayız. Bir siyasi partinin çalışanları için Genel Başkanının halkın yanında ki itibarı çok önemlidir ve şükür bu İYİ Partide fazlasıyla vardır. Teşkilatlarımızda Hatay’da İYİ çalışmıştır, bu da çok önemlidir. Arkadaşlarımız her konuda bizden desteğini esirgememiş, fedakarlıkla görev yapmıştır.

‘UMUDUMUZ ÇOK YÜKSEK’
Üstelik göreve geldiğimiz günden bu güne kadar sadece 1. viteste gittik
Bu benim tercihimdi sağolsun il ve ilçe teşkilatları uydular ve elbette bir bildiğimiz vardı. Bu kış 2. vitese geçeceğiz, acele etmeyecek, şaşırmayacak ve emin adımlarla gideceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu güne elbette ufak sorunlarda yaşadık teşkilat içinde.. Fakat bu süreçte başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm Genel Merkez yetkilileri bizim fitneye karşı mücadelemizde hep yanımızda durdular ve hala da durmaya devam etmekteler.

Teşkilatlarımız da bu konuda varolsunlar bize çok yardımcı oldular kahır ekseriyetle.. Hepsine sonsuz teşekkür ediyoruz zira bu destek olmasa başarı da olmazdı. Parti disiplini ve huzur burdan asla taviz yok herkes bunu bilsin.
Yalana, iftiraya, dedikoduya asla ve asla af yok!
Çok şey istemiyoruz, sadece İYİ bir aile olmanın gereklerine uymak yeterlidir.
Elbette ki 2 milletvekili ile yetinmeyeceğiz, bunu çok aşacağız inşallah. Umudumuz çok yüksek, halkımıza ve teşkilatlarımıza ve tabanımıza güvenimiz tamdır.

Biz Hatay’da her siyasi partiyle tatlı bir rekabet içindeyiz, hiç birisi düşmanımız değildir. Her partide çok kıymetli dostlarımız vardır ve hepsine bu yarışta başarılar dileriz. Bu duygularla herkesi en kalbi duygularla, saygıyla, sevgiyle selamlıyor gününüzün İYİ olmasını diliyorum” dedi.