SİMYA 28 YAŞINDA!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, beraberinde Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ile birlikte, Simya Koleji’nin 28. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla tertip edilen programa katıldı.

1994 yılında eğitim-öğretim hayatına dahil olan Simya Grubu, kısa zamanda eğitime verdiği önem ve eğitime getirdiği yeni bakış açılarıyla Türkiye’de eğitimin parlayan yıldızı oldu.
“Simya Koleji” ile yenilikçi eğitim anlayışını tüm Türkiye’ye ulaştırmaya devam eden Simya Grubu, yüzü aşan kampüs okul ve kurs merkezi ile Türkiye’de hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Simya Grubu’nun, gelecek nesillerin eğitimine katkı sağlamak ve liderler yetiştirmek için yola çıktığını hatırlatan Simya Koleji kurucusu Mehmet Baysal ve İcra Kurulu Başkanı Selim Baysal, “Hem akademik hem spor hem de sanatsal başarılarıyla ülkemizi uluslararası alanlarda gururla temsil edecek nesiller yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın’a bu mutlu günlerine ortak oldukları için teşekkür ettiler

Kaymakam Yönden ve Kaymakam Baskın da, Simya Grubu’na teşekkür ederek, eğitim ve öğretim hayatında üstün başarılar diledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR