MAHALLELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYORLAR

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehrin tüm mahallelerini gezerek halkla buluşuyor, esnafın da talep ve beklentilerini dinliyor.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın bugün ki durağı Denizciler mahallesi oldu. Esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Milletvekili Özel Başkan Tosyalı, bol kazançlar diledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Milletimiz kimin sözde, kimin özde çalıştığını görüyor. Hem sahada, hem de esnaf temsilcilerimizle yaptığımız görüşmelerde bunu görüyoruz. Bizler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlikte başaracağız” diyerek, esnafın ahilik haftasını kutladılar.

Ziyaret programına, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, İl Yönetim Kurulu üyesi Bülent Özer, belediye başkan yardımcıları ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç de katıldı.