KORUCU FEDERASYONU BAŞKANI MUSA SALIK’IN ARACINA SİLAHLI SALDIRI!

Amanoslar Güvenlik Korucuları Federasyonu Başkanı Musa Salık’a ait araca, kimliği belirli olmayan kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında araçta kısmi hasar oluşurken, kimse zarar görmedi. Saldırının nedeni henüz belirlenemezken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Amanoslar Güvenlik Korucuları Federasyonu Başkanı Musa Salık açıklamasında, “Park halimdeki aracıma bir mermi isabet etmiştir. Kimliği henüz belirlenemeyen alçaklar tarafından yapıldığını düşünsek de şimdilik kesinleşmiş bir durum söz konusu değildir. Bu konuda emniyet güçlerimiz gereken tahkikatı yapmaktadır. İskenderun ilçe emniyet müdürlüğüne bu konuda güvenimiz tamdır.
Bu olaydan Ailem ve ben hiçbir zarar görmedik bu sebepten endişe edilecek bir durum yoktur.
Amanoslar Güvenlik Korucuları Federasyonu olarak vermiş olduğumuz hizmetlerden rahatsız olanlar, bizi yıldırmaya, yıpratmaya çalışanlar bilmelidirler ki; bu basit saldırılar bizi mücadelemizden bir an bile olsa koparamayacak aksine bizlere daha da mücadele azmi verecektir. Amanoslar Güvenlik Korucuları Federasyonu ve bağlı olduğumuz Anadolu Güvenlik Korucuları Konfederasyonu olarak her zaman teröre ve uzantılarına karşı devletimizin yanında olduk bundan sonra da devletimizin yanında olacağımızın bilinmesini isteriz. Birkaç çapulcunun vereceği zarar, bize ne yolumuzu değiştirir ne de mücadelemizi zayıflatır. Her saldırıdan sonra daha güçlü bir şekilde bayrağı ön sıralardan yürüteceğimizden kimsenin endişesi olmasın” dedi.