KIZILAY GÖNÜLLÜSÜ OLUN!

Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, “İyiliği hayatının bir parçası haline getiren herkesi gönüllü olarak görüyoruz. Kendisini iyiliğe adamış herkesi gönüllüol.org adresine bekliyoruz” dedi.

Başkan Sivri, “Kızılay ihtiyaç anında dayanışmanın, ıstırap anından şefkatin, farklılıklar karşısında hoşgörünün, savaşın en kızgın anından insancıllığın, merhametin, tarafsızlığın ve barışın simgesidir. Türk Kızılay’ın görevi; uluslararası hayır kuruluşu niteliği ile savaşta ve barışta, yararlananlardan hiçbir bedel almadan ve karşılık beklemeden, amacına uygun ve gönüllülük anlayışına göre ürettiği hizmetler ve yaptığı faaliyetlerdir.

Sende toplum yararına katkıda bulunmak, toplumsal bir soruna çözüm bulmak için Kızılay gönüllüsü olabilirsin. Gönüllü olduğunda bilgi, beceri ve deneyiminizi faydalı bir amaç için aktaracak, sahip olduklarını başkalarıyla paylaşacaksın. Ayrıca farklı bir sosyal çevre edinecek, bir ekibin parçası olacak, kendini farklı alanlarda geliştirebilecek ve en önemlisi faydalı ve iyi hissedeceksin” diyerek, Kızılay gönüllüsü olmak isteyenlere çağrıda bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR