KANAT VE AKSU AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

İskenderun’un tanınmış Kanat ve Aksu ailelerinin kıymetli evlatları ömür boyu mutluluğa evet dediler.

Besime Mare’de düzenlenen düğün töreninde Muazzez-Şükrü Kanat ailesinin güzel kızı Deniz Kanat ile Mevlüde-Turan Aksu ailesinin yakışıklı oğlu Alperen Aksu’nun nikahlarını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıydı.

Siyaset ve iş dünyasının iştirak etiği düğün töreninde kıyılan nikahta AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan, İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat şahit oldular.
Şahitlerin ve Belediye Başkanının genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledikleri düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlendiler.

Kanat ve Aksu Aileleri de, “Düğünümüze yakından ve uzaktan katılım sağlayan tüm değerli dost ve akrabalarımıza özellikle onur konuklarımız AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya, Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan, İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat, iş insanlarımıza, çelenk gönderip bizleri yalnız bırakmayan, ismini sayamadığımız tüm misafirlerimize, bizleri bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor, herkese böyle mutlu günler diliyorum” dedi.
Genç çiftlere mutluluklar dileriz.