DERS ZİLİ YENİDEN ÇALDI

Korona salgını nedeniyle uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitim heyacanla başladı. İskenderun’da binlerce öğrenci ders başı yaptı. İskenderun’da Oruçreis ilkokulunda temsili gerçekleştirilen zil çalma etkinliğine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu katıldı.

Sosyal mesafe ve maske konusunun titizlikle uygulandığı okullara veliler alınmadı. Kaymakam Yönden, Milli Eğitim Müdürü ile birlikte okulun ilk zilini öğrencilerle birlikte çalarak ders başı yapıldı. Kaymakam Yönden, iki sınıfa da temsili olarak giderek hem çocuklara başarılar diledi hem de onlara hediyeler verdiler.

Kaymakam Yönden, “Sevgili öğrenciler, bu eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni yeni başarılar tatmanızı arzularken; dersleriniz ve sorumluluklarınız başta olmak üzere sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edinmelisiniz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınız ile sevgi ve saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, azim ve gayretli öğrenciler olarak başarılı bir eğitim yılı geçireceğinize inanıyor, kucak dolusu sevgi ve muhabbetle gözlerinizden öpüyorum. Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler; atanmış ve seçilmiş tüm genel ve yerel kurum yöneticileri ve çalışanlarıyla hepimiz sizlerin geleceği için, güçlü Türkiye’nin geleceği için varız. Eğitim öğretim yolunda atacağınız her adımınızın geleceğiniz adına hayırlı olmasını diliyor, sizleri çok seviyor ve hepinize başarılar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yarınlar sizin olsun. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.HABER MERKEZİ