SINIRDAKİ ASKERE ŞEHİT OĞLUNUN SEVDİĞİ YEMEKTEN YAPTI

Eren Bülbül ile birlikte şehit olan Şehit Ferhat Gedik’in annesi Hatice Gedik, vefatının 4. Yıldönümünde, sınırdaki askerlere götürülmek üzere şehit oğlunun sevdiği dolma, yaprak sarması hazırlattı.

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sıcak temas sırasında Eren Bülbül’ü korurken şehadetinin dördüncü yılı. Şehit annesi Hatice Gedik’in acısının tazelendiği, şehit oğlunun doğum gününde toprağa verildiği günün sabah ilk ışıklarıyla kalktı, fotoğrafına sarıldı, doya doya öptü.

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in mezarı, şehadetinin 4. yılında akrabaları ve vatandaşlar tarafından da ziyaret edildi.
Bu arada Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in annesi Hatice Gedik, sınırdaki askerlere gönderilmek üzere şehit oğlunun, sevdiği dolma ve yaprak sarması yemeği hazırlatıyor. Şehidin sevdiği yemek askerlerle sınıra götürülecek. İskenderun İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Teğmen Göknur Toker beraberindeki askerler, Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Hatay Şube Başkanı Ahmet Ayaz ile birlikte anne Hatice Gedik, şehidin mezarı başına gitti. Burada Kur’an’dan dualar okundu, çiçekler bırakıldı. 
Haber: Cuma KESEROĞLU