MUTLULUKLAR!

Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) Başkanı İbrahim Güder’in oğlu Alper Güder ile Hatice Münire, İstanbul’da yapılan düğün ile dünya evine girdi.

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği ve AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapan, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti MKYK üyesi Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 23. ve 26. Dönem Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hazine Bakanlığı Darphane Genel Müdürü A.Yasir Şahin, MÜSİAD 5. Dönem Genel Başkanı DEİK Başkanı Dr. Nail Opak, 23. Dönem Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, Ümraniye Belediyesi Meclis 2. Başkanı 15 Temmuz Gazisi Orçun Şekercioğlu, HATİAB Yönetim Kurulu ve YİK ÜYESİ Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, HATİAB Yönetim Kurulu Üyesi FUZULEV Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Av. Furkan Akbal, HATİAB Yönetim Kurulu Üyesi Mercedec Benz HAS Otomotiv A Ş. Yönetim kurulu başkanı Latif Karaali ve HATİAB kurucularından ORGE ENERJİ A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevhan Gündüz, genç çiftlerin nikah şahidi olarak hazır bulundular.

Japonya’da düzenlenen Olimpiyat programında bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, nikah öncesi telefonla arayarak, çiftleri tebrik etti ve kutladı. Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile de olimpiyat ilgili sohbet ettiler.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Çin Cumhuriyeti Tayvan’da Üniversite eğitimini yapan damat Alper Güder, fakülte 1.’si olarak İnşaat Mühendisi oldu. Akabinde master eğitimini ABD’nin dünyaca ünlü Purdue Üniversitesi’nde Proje Yönetimi üzerine masterini tamamladı. San Francisco merkezli firmada proje müdürü olarak çalışıyor. Gelin Hatice Münire de San Francisco‘da şubat sonunda öğretmen olarak mezun olacak.