MUHAMMED BODUR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Hatay’ın İskenderun ilçesinde uzun yıllar amatör olarak file bekçiliği yapan ve gençlere kaleciliği sevdirmek için mücadele eden Muhammed Bodur, tek başına yaşadığı evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre Meydan Mahallesi kanal boyu üzerinde uzun yıllardır ikamet eden, bir süre önce de babası Yusuf Bodur’u kaybettikten sonra tek başına yaşamını sürdüren Muhammed Bodur’dan üç gündür haber alınamayınca bir tanıdığı evine geldiğinde korkunç manzarayla karşılaştı.

Evden kötü kokular geldiğini fark ettiğinde evin içerisine baktığında cansız bedeniyle karşılaşan yakını durumu 112 acil çağrı merkezinden Emniyete bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, evin içerisinde cansız bedeniyle karşılaştıkları Muhammed Bodur’dan çevreye kötü koklar yayıldığını ilk belirlemelere göre, en az üç gün önce vefat ettiği bildirildi.

İskenderun şehir stadında da zaman zaman görev alan, çevresinde sportmenliğiyle bilinen ve sevilen geçmişte amatör kalecilik de yapan Muhammed Bodur’un cenazesi akşam saatlerinde Arsuz Pirinçlik Mahallesindeki aile kabristanında toprağa verildiği öğrenildi.

Merhum Muhammed Bodur’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.