KOLLAR SIVANDI, AŞILAR OLUNDU!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Bekbele Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde düzenlenen aşı uygulama etkinliğine katılarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Kaymakam İskender Yönden’in uhdesinde, İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter’in koordinasyonuyla, ilgili kurum ve kuruluşlar, esnaf ve meslek odaları, muhtarlar ve çeşitli STK’lar işbirliğiyle uygulanmakta olan Covid-19 aşısı seferberliği amacına uygun bir şekilde devam ediyor.
Mobil ekiplerce mahallinde uygulanan aşı dozları ile halka kolaylık sağlanmasının yanı sıra aşılanma konusunda da farkındalık oluşturuluyor.

Bu doğrultuda Bekbele Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde halka Covid-19 aşısı uygulandı. Kaymakam Yönden, “Kişisel ve toplumsal sorumluluklarını yerine getiren muhterem halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

‘AŞI KORKUSUNU BİRLİKTE YENDİK’
Kaymakam Yönden, “İskenderun’a bağlı Bekbele Mahallesi sakinlerinden Cengiz Göktaş ile birlikteyiz. COVID-19 aşısına karşı tereddütlerinin birlikte üstesinden geldik. Mobil aşı ekibimizin marifetiyle de aşıya ikna edip, ilk dozunu uyguladık” açıklamasında bulundu.