GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ!

İskenderun Kaymakamlığı’nın uhdesinde, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü koordinesi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ve İskenderun Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi’nin işbirliğiyle yürütülmekte olan “Güvenli İş Güvenli Gelecek Projesi” amacına ulaşıyor.

İTSO ev sahipliğinde icra edilen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Toplantısı’nda; işçi sağlığı ve iş güvenliği çerçevesinde öne çıkan sosyal, ekonomik ve teknik etkenler ile iş kazaları ve meslek hastalıkları, çalışma ortamında alınması gereken önleyici tedbirler ve bu konularda yapılan çalışmalar ele alınarak istişare de bulunuldu.

Toplantıya; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, OSB Yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, Proje Koordinatörü Kerem Deveci ve diğer ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

‘HER DAİM DESTEĞİMİZ TAM’
Kaymakam Yönden açıklamasında, “Devlet büyüklerimizin takdir ve tensipleri başta olmak üzere, Hatay Valiliğimizin de uhdesinde İskenderun’un atanmış ve seçilmiş yöneticileri olarak; iş, ticaret ve sanayi sektörü temsilcileri, hayırsever iş insanlarımız, esnaf/meslek odası başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın da iştirakleriyle oluşturduğumuz güç birliğiyle kentimizde üretilen projeler ve geleceğimizin teminatı olan kıymetli çocuklarımızın eğitimine dair yürütülen çalışmalara her daim desteğimiz tamdır.
İskenderun herşeyin en iyisine layıktır! İşte bu anlayış çerçevesinde teknolojik imkanlarımız ve tüm hizmet paydaşlarımızın da marifetiyle yürüttüğümüz projeler ve ulvi çalışmalarımızla hep birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ