AUTO KİNG’DEN HER MÜŞTERİYE BİR FİDAN KAMPANYASI

Hatay’ın Belen ilçesinde hizmet veren AUTO King Servis işletmecisi Burak Bila, yanan ormanların yeniden yeşertilmesi için sosyal sorumluluk kapsamında her hizmet alan müşteri adına fidan bağışı kampanyası başlattı.

Türkiye’de meydana gelen yangınların ormanlara büyük zarar verdiğine işaret eden AUTO King Hatay Servis işletmecisi Burak Bila, “Biz de kendi şirketimiz adına, ormanlarımızın yeniden yeşertilmesinde nasıl bir katkımız olur diye düşündük ve her gelen müşterimiz adına bir adet fidan bağışı yapıyoruz” dedi.

Ormanların yeşermesine ülkenin çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan Burak Bila “Ormanlar, ağaçlar ülkemizin nefesidir. Her zaman memleketimizin, insanımızın, devletimizin yanındayız. Ormanlar sadece bizler değil, içinde yaşayan hayvanlar ve diğer canlılar için de çok önemlidir. Ormanlarımızı koruyalım, kollayalım, lütfen değerini bilelim. Kampanyamız Eylül ayının sonuna kadar devam edecek. Her gelen müşterimize, aldığı hizmet ne olursa olsun, adına bir fidan bağışı yapıp, belgesiyle beraber kendisine iletiyoruz” diye konuştu.