TOSYALI HOLDİNG 100.000 FİDAN DİKİYOR!

Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen ve halen devam eden orman yangınlarından dolayı derin üzüntü duyduğunu aktaran Tosyalı Holding; doğayı, yaşamı, umudu birlikte yeşertmek için ‘tüm çalışanlar adına 100.000 fidan’ dikiyor.

Tosyalı Holding’ten yapılan yazılı açıklamada, “Yeşilimizi korumanın, zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılmasının doğal hayat ve insanlık için vazgeçilmez olduğuna inanıyoruz. Her zamanki dayanışma duygumuz ve yaşama duyduğumuz sorumlulukla, hepimizi derinden sarsan bu yangınların yaralarını sarmak için başlatılan seferberliğe destek oluyor, Tosyalı Ailesi olarak ‘tüm çalışanlarımız adına 100.000 fidan’ dikiyoruz.

Yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, tüm yaralılara acil şifalar diliyoruz. Etkilenen ve hayatını kaybeden tüm diğer canlıların üzüntüsünü içimizde hissediyoruz.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Tosyalı Holding olarak başta faaliyet bölgelerimizden birisi olan Osmaniye olmak üzere, etkilenen tüm bölgelerde üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz” denildi.