ŞAMPİYONLUK KUPASIYLA VAYISOĞLU’NA ZİYARET

Adana’da yapılan 1. Lige yükselme müsabakalarında rakiplerini farklı skorlarla eleyerek şampiyon olan, İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü(İESK) İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nu ziyaret etti.

İskenderun Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştiren İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü(İESK) Şampiyonluk kupasını Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ve yardımcısı Gül Çetin’le paylaştı.

Şampiyonluğu İskenderun’a getirmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten İESK Başkanı Mehmet Çörtük, “Mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak için buradayız. Her zaman sizlerin desteklerini gördük. Bizde şampiyonluk sevincimizi sizinle paylaşmak istedik. Mutluluğumuza ortak olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Gül Çetin’de, “İşitme engelli sporcularımızın kentimizin adını bu türlü organizasyonlarda duyurmaları bize gururu yaşatmanın yanında mutluluk veriyor. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
İESK sporcularının her zaman yanlarında olduklarını belirten Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ise, “Bizleri onurlandırdılar. Her zaman yanlarındayım. İlk kulübü kurdukları andan itibaren kendileriyle hep istişare halindeyiz. İmkanlar ölçüsünde elimizden ne geliyorsa yanlarındayız. Kendilerini kutluyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ