ÖZLEMİŞİZ!

İskenderun’da pandemi yasakları sonrasında düzenlenen 5 Temmuz Kurtuluş Bayramı Günü Festivali’nde vatandaşlar ünlü şarkıcı Ferhat Göçer’in şarkıları ile coştu. Festival ile hem eğlenceye hem şehrin ekonomisine katkı sunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı büyük alkış aldı.
Türk ordusunun Hatay topraklarına İskenderun’dan girişinin 83. yıl dönümünde düzenlenen Kurtuluş Günü Festivali kapsamında konser veren ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, İskenderunlulara pandemi yasakları sonrasında unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
Atatürk Anıtı Meydanı’nda binlerce kişinin katıldığı açık hava konseri pandemi nedeni ile zor zamanlar yaşayan, ancak en az vaka sayısı sıralamasında Türkiye’nin ilk üç ili arasına girmeyi başaran Hataylıları coşturdu. İskenderunlular, Ferhat Göçer’in şarkılarına eşlik ederken gönüllerince eğlendi.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, protokol üyeleri ve on binlerce İskenderunlu ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların katıldığı konserde herkes gönlünce eğlendi.

‘HER DAİM HİZMETİNİZDEYİZ’
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı konser öncesinde halka seslenerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Tosyalı, “Belediye olarak siz değerli hemşerilerimizin her daim hizmetinizdeyiz. Hep bir arada birlik ve beraberlik içerisinde Sizlere en iyi hizmeti vermenin gayretinde olacağız” dedi.
Başkan Fatih Tosyalı, konser sonrasında ünlü sanatçı Ferhat Göçer’e çiçek takdim ederek, festivale katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Başkan Tosyalı konser sonrasında, sahil İskelede kurulan standarda alışveriş yapan vatandaşlarla ve esnaflarla da sohbet etti.

SAHİLİN IŞILTISI BÜYÜLEDİ
Konseri, alan dışında takip eden vatandaşlar sahil boyunca yanlarında getirdikleri sandalyeler üzerinde oturarak, etkinliklere eşlik etti.
Müzik Adası’nın ışıltısı altında fotoğraf çektiren vatandaşlar, fıskiyeli havuzlar etrafında soluklandı. 12.00- 15.00 saatleri arasında ücretsiz tekne gezisine katılanlar, yine ücretsiz balık ekme yeme fırsatı buldular. Kimileri ise gece boyunca açık olan işletmelerden yemek ihtiyacını giderdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR