İSKENDERUNSPOR’UN SEÇMELERİNE YOĞUN İLGİ

Misli. Com 3. Ligi’nde zirveye oynayan takımlar arasında yer alan İskenderunspor’un 2021-2022 futbol sezon öncesi (U-17)-(U-19) yaş grupları arasında yaptığı seçmelere genç yetenekler yoğun ilgi gösterdi.
Seçmelerin ilk etabına 300 civarında genç ve yetenekli futbolcular hünerlerini sergilerken, aileleri de heyecanla çocuklarını yalnız bırakmadı.
İskenderun 5 Temmuz stadı yan sahada yapılan seçmelere İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Kulüp CEO’su Jan Olde Riekrink, Teknik Direktör Ümit Karan, Yöneticiler Mustafa Soley, Güney Kanat, Celal Velioğlu, Fikret Kanat ile yardımcı hocalar katıldı.

‘İSKENDERUNSPOR HAYRANIYIM’
Gazetecilere açıklamalarda bulunan İskenderun Spor’un Teknik Direktörü Ümit Karan, “Ben de sizler gibi İskenderun ve Turuncu Mavi hayranıyım. Benim dayılarım Ahmet Akar ile Osman Akar İskenderun Spor’da forma giydi. Dayılarımın sayesinde çocuk yaşlarımda İskenderun Spor’un çok sayıda maçlarını izlemiştim. Geçmiş yıllardan beri İskenderun bölgesinden Türk futboluna başarılı futbolcular çıkmıştır. Bunların bazıları milli takımımızda da oynayan arkadaşlarımızdır. Başkanımız Hakan Bolat, İskenderun Spor’un geleceği için büyük projeleri olduğunu söyleyince seve seve kabul ettim. Başkanımız Hakan Bolat, yöneticilerimiz ve Turuncu Mavili renklere gönül veren taraftarlarımız ile birlikte İskenderun Sporumuzu daha da iyi yerlere taşıyabilmek için büyük çaba sarf edeceğiz” dedi.
HABER MERKEZİ