İMAR YASASINI DEĞİŞTİRECEĞİZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Hatay 1. Olağan İl Kongresi’ne katıldı.

Davutoğlu, kongrede ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Hatay’da, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret etti, tarihi Uzun Çarşı’da esnafla bir araya geldi.
Daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) Salonu’nda düzenlenen partisinin Hatay 1. Olağan İl Kongresi’ne katılan Davutoğlu, Gelecek Partisi’nin toplumu yüceltmek için kurulduğunu söyledi.

Partilerini hiçbir insanın dışlanmadığı, ötekileştirilmediği bir ilke üzerine kurduklarını belirten Davutoğlu, “Bütün vatandaşlarımıza insan nazarıyla bakarız ve o insan kimliğini öne koyar, bütün kimlikleri onun arkasına sıralar, sonra da bu al bayrağın altında aziz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak hepsini kucaklarız, kimseyi dışlamayız” dedi.

Partisinin Hatay’da örgütlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür eden Davutoğlu, kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Davutoğlu, daha sonra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret etti. Ardından kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir restoranda bir araya gelen Davutoğlu, son olarak Uzun Çarşı içerisindeki Kurşunlu Han’da düzenlenen gençlik buluşması programına katıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gün içerisinde kentte esnafla buluştu. Daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi HATMEK Salonu’na geçen Davutoğlu, mehter takımıyla karşılandı. Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; İhale yasasını kökten değiştireceğiz, imar yasasını değiştireceğiz. Çınar rüyası gerçekleşecek ve bu devleti sömüren her türlü asalağa son vereceğiz, bu çınar rüyası odur. Kimsenin devleti kendi tekelinde görmediği, insanları kucaklayan bir Türkiye’nin olduğu, çiftçilerimizin ürünlerinin bütünüyle teminat altına alındığı onların kredili borçları karşısında eğik bıraktırmadığı bir çınar rüyasıdır dedi. Tek liste ile gerçekleşen kongrede, Gelecek Partisi Hatay İl Başkanlığı’na Mustafa Kemal Ovale seçildi.
HABER MERKEZİ