TOSYALI HOLDİNG DÜNYA LİGİ’NDE DE YÜKSELİŞTE!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin yanı sıra dünya liginde de yükselmenin haklı gururunu yaşıyor. Dünyanın en büyük ham çelik üreticileri 2020 Worldsteel listesinde 82’nci sıraya tırmanan Tosyalı Holding, yüzde 10,49 tonaj artışıyla Avrupa’nın en çok büyüyen 2’nci çelik şirketi olmayı başardı.

2020 yılı Dünya Ham çelik üretiminde ilk 100 şirket arasına girmeyi başaran Türkiye’nin çelik devi Tosyalı Holding, dünya sıralamasında 82’nci sıraya yükselirken, yeni yatırımlarının tamamlanmasıyla önümüzdeki yıllarda dünyanın ve Avrupa’nın en büyük çelik üreticileri arasındaki tırmanışını hızla sürdürmesi bekleniyor.

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırması’nda da 4 firmasıyla adını yazdıran Tosyalı Holding’den dünya ligindeki yükselişleri dolayısıyla şu açıklama yapıldı;
“Dünya Çelik Birliği 2020 yılının en fazla ham çelik üretimini gerçekleştiren şirketleri açıkladı. Tosyalı Holding olarak dünya liginde de yükselmenin gururunu yaşıyoruz. Bu istikrarlı başarımızda emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.”