ŞİMDİDEN CUMHUR İTTİFAKININ HBB BAŞKAN ADAYINI ÖNE ÇIKARMALIYIZ

MHP İskenderun ilçe başkanı Turan Bozkurt, “Büyük hedefler ancak yapılacak icraatlar ile aşılıp başarıya ulaşılır” dedi.

“Hatay Büyükşehir Belediyesi başkanlığında başarı isteniyor ve hedef konuyorsa yapmacık hareketler ve çalışmalarla Cumhur ittifakı başarıya ulaşamayıp hedefine varamaz” diyen MHP İskenderun ilçe başkanı Turan Bozkurt, “Şimdiden Cumhur ittifakının Büyükşehir belediye başkan adayını öne çıkarıp, Cumhur ittifakını oluşturan partilerden oluşan bir ekiple Hatay’ın 15 ilçesini karış karış dolaşıp kendilerini ve icraatlarını anlatmamız gerekiyor.

‘HERKES KAFASINI TAŞIN ALTINA KOYACAK’
Bakınız kaybedilen büyükşehirlerdeki başarısızlığa.. Bunlara bizim artık asla tahammülümüz yok. Herkes kafasını taşın altına koyacak. 11 ilçe belediye başkanlığını alan cumhur ittifakı büyük şehirde hüsrana uğruyor. Nedeni açık ve net! Üc ay önce aday çıkarırsan ekip çalışmasını yeterince yapamazsın. Halka kendini ve icraatlarını anlatamazsın, başarıya ulaşamazsın. Toplumun her kesimden kabul görecek, ilkeli, bilgili ve donanımlı Hatay Büyükşehir belediye başkan adayını çıkartıp, var gücümüzle çalışıp Cumhur ittifakının bayrağını Hatay burçlarına dikeceğiz. Yeter ki devlet büyüklerimiz bizim öncülüğünü ettiğimiz sesimize kulak versin. Siyaseti siyaset gibi yapanlarla bu iş başarıya ulaşır. Herkesin ayağı yere basacak yaptığı görevin bilincinde olacaklar. Son olarak diyorum ki bizim olmazsa olmazımız Hatay büyükşehir belediye başkanlığıdır. Cumhur ittifakının tüm bireyleri bu günden itibaren bu doğrultuda çalışmalıdır” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR