SANAYİ ODAKLI AR-GE VE İNOVASYON PROJE YARIŞMASINDA ÖDÜL ALDI

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mühendislik Temel Bilimleri Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ergin Yalçın’ın çalışması AOSB tarafından ödüllendirildi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen; yeni teknoloji ve metotların sanayiye kazandırılması, Ar-Ge ve İnovasyon kültürünün yaygınlaşması, üniversite-sanayi iş birliğinin güçlenmesi, Ar-Ge ve İnovasyon çalışmalarında yeni ortaklıkların başlatılması, Ar-Ge ve İnovasyon fikirlerinin sunulup hayata geçirilebileceği bir platform sağlanması amacıyla sunulan projelerin değerlendirildiği AOSB Sanayi Odaklı Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Yarışmada İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mühendislik Temel Bilimleri Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ergin Yalçın’ın “Arılarda Varroa Akarına Karşı Yeni Nesil İlaç Sentezi ve Uygulama Çalışmaları” başlıklı bilimsel araştırma projesi, AOSB seçici komitesi tarafından Akademisyen Kategorisi Tematik Alan 1’de başarılı bulunarak 3.lük ile ödüllendirildi.
HABER MERKEZİ