BAŞKAN TARİH VERDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Erdal Kayapınar’ı, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret ederek, kente yapılacak yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerde Feyezan Kanalı Kentsel Tasarım Projesi ve Ziraat Park Projesi görüşüldü, yarı olimpik yüzme havuzunun tam olimpiğe dönüştürülmesi konusunda çalışmalar öne çıktı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ziyaret programının verimli geçtiğini belirterek, “Kentimizde yapılması planlanan sportif projeler ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek. Güzel olan İskenderun’umuzu daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Feyezan Kanalı Kentsel Tasarım Projesi ve Ziraat Park Projesini çok önemsiyoruz. Muhteşem bir proje hazırladık. Sadece Hatay’ın değil, bölgenin en güzel, parmakla gösterilecek bir parkı hayata geçiriyoruz” diyerek, yoğun hizmet akışının süreceğini hatırlattı.

Ziyarette, Feyezan Kanalı Kentsel Tasarım Projesi ve Ziraat Park Projesi’nin temelinin en geç 2022 yılının başında, Ocak ve Şubat ayları arasında atılacağını müjdeledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR