BAŞKAN FATİH TOSYALI HALKLA PEDAL ÇEVİRDİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Dünya Bisiklet Günü’nde halkla beraber pedal çevirdi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Katılım göstererek bizleri onurlandıran değerli sporseverler ve gençlerimize teşekkür ediyorum. İskenderun Belediyesi olarak bu tür organizasyonları sık sık gerçekleştirerek İskenderun’u sporun merkezi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İskenderun Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında çevre dostu ve sağlıklı ulaşım aracı olan bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla farkındalık etkinliği düzenledi. Görev süresince kenti kesintisiz bisiklet yollarına kavuşturmak için proje çalışmalarını tamamlayan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı halkla birlikte pedal çevirdi.

Başkan Fatih Tosyalı, “Çağdaşlığın ve gelişmişliğin simgesi, sağlıklı ve çevre dostu bisikletin daha çok kullanılmasını teşvik etmek en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. İskenderun’da kesintisiz bisiklet yolları ile kaplanması için yaklaşık 43 km’lik bisiklet yolu projemizi hayata geçiriyoruz” dedi.

Başkan Tosyalı’ya eşlik eden bisikletseverler sahil bandını pedallayarak geçtiler. Keyifli anların yaşandığı etkinliğin ardından varış noktasında vatandaşlara soğuk limonata ve çay/kahve ikramında bulunuldu.
Haber: Yılmaz AKPINAR