YENİ İSKENDERUN’UN AYAK SESLERİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, saha zemin düzenleme çalışmaları yapılan Sakarya Mahallesi’nde yarı olimpik yüzme havuzu projesinin yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Tosyalı, “Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın kullanacağı yüzme havuzumuzu kısa bir süre de tamamlayacağız. Hemşerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise sosyal medya sayfasında çalışmaları etiketleyip, “O bölge; kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, futbol sahası ve yürüyüş alanıyla çok güzel bir spor kompleksi olacak. “Yeni İskenderun’un ayak sesleri” duyuluyor. Ellerinize sağlık başkanım” ifadesini kullandı.

DENİZCİLER’E KAPALI SPOR SALONU
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı daha sonra Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç, Başkan Yardımcısı ve daire müdürleri ile birlikte Denizciler Mahallesi’ne yapılacak kapalı spor salonu projesinin yerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Fatih Tosyalı, “Kısa bir süre sonra projemizi tamamlayıp gençlerimizin ve sporseverlerimizin hizmetine açacağız” diyerek, ardından
İskenderun Lisesi içerisine yapımına başlanan spor tesisinde incelemelerde bulundu. Burada ki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Tosyalı, “Spor tesisi projemiz kısa sürede tamamlanacak. Öğrencilerimize, gençlerimize ve spor severlere şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

FEYEZAN KANALI İÇERİSİ VE ÇEVRESİ TEMİZLENİYOR
Başkan Fatih Tosyalı gün içerisinde belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarını da yerinde takip etti. Başkan Tosyalı, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Belediyemizin iş makinaları ile Feyezan kanalı içerisindeki ve çevresindeki atıkların temizlik işlemlerini yapmaya devam ediyor” açıklamasında bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR