PİLOT OLMAK İÇİN 50 KİLO VERDİ

İskenderun’da yaşayan 18 Yaşındaki Yusuf Can Abussuutoğlu, çocukluğundan beri hayalini kurduğu pilot olma hedefine ulaşmak için aşırı kilolarından kurtulmak için azmetti 50 kilo verdi.

Türk subayı olmak özelliklede gökyüzünde uçma hayalini küçük yaştan beri kuran 18 yaşındaki Yusuf Can Abussuutoğlu, 143 kiloya ulaşınca kilo vermeye karar verdi.
Spor yapmayı seven Yusuf Can Abussuutoğlu, sokakta arkadaşlarıyla basketbol oynadığı zaman sıçrayamadığını, koşunca sorun yaşadığını fark edince pilot olma arzusunun da yerine gelmesi için kilo vermenin kaçınılmaz olduğunu düşünerek soluğu diyetisyende aldı.
Uygulanan tüm programları harfiyen yerine getiren Yusuf Can Abussuutoğlu, diyetisyeninin önderliğinde harfiyen uyduğu program sonrasında kilo verme başarısını gösterdiğini söyledi.

Aura Güzellik Merkezi Diyetisyeni Celile Yılmaz, Abussuutoğlu’nun, dört ayda 143 kilodan 50 kilo vererek gerçekten bir başarı hikayesi yazdığını ifade ederek “Kendisini tebrik ediyorum. Hayallerin peşinden giden Yusuf ile birlikte başardık. Kilo vermesinde ki azminin uçak kullanmak için pilot olma arzusu ile çaba sarf etti. Şimdi geldiğimiz noktada eski fotoğraflarına bakıyoruz ve birlikte gülüyoruz” dedi.
Abussuutoğlu, İstediği kiloya ulaşan pilot olmak için önündeki sınavları verme mücadelesi içerisinde olacağını sözlerine ekledi.
HABER MERKEZİ