O ANI HİÇ UNUTAMIYORUM!

Anneler Günü bu yıl da geçtiğimiz yıl gibi yine koronavirüs salgınının gölgesinde geçti. 2013 yılında Reyhanlı ilçesinde 53 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında kaydedilen görüntüsüyle hafızalara kazanan Zahide Kuday, Anneler Günü öncesinde o gün yaşadıklarını anlattı.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, 8 yıl önce 53 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda vatandaşın da yaralandığı terör saldırısında kocasını kaybeden ve ellerini havaya açmış haldeki fotoğrafıyla yaşanan acının sembolü haline gelen Zahide Kuday, çocukları ve torunlarıyla yaşama tutunuyor.

Acının sembolü haline gelen Zahide Kuday “Ya Allah diyerek ellerimi havaya kaldırdım, eşimin cansız bedenini toprak altında gördüm ve her tarafı kan içindeydi, o anı hiç unutamıyorum” ifadelerini kullandı.

Kızı Makbule Kuday ise “Babamla çarşıda anneme hediye almak için buluşacaktık ancak hain terör saldırısı buna engel oldu. Şiddetli bir patlama meydana geldi ve maalesef anneme yapacağımız bu sürprizimiz gerçekleşmedi” diye konuştu.
HABER MERKEZİ