EMİR KİREÇÇİ, HATAYSPOR KADROSUNA GİRDİ

Hatay Amatör Küme takımlarından Efsane İskenderun Spor’da (Karaağaç Efsane Spor) yetişen İskenderunlu 18 yaşındaki kaleci Emir Kireççi, Süper lig takımlarından Atakaş Hatay Spor’a transfer olmuştu. Yetenekli genç kaleci Emir Kireççi, hafta sonunda Antakya Atatük stadında oynanan Yakutel Denizli Spor karşılaşmasında Atakaş Hatay Spor’un takım kadrosunda yer aldı.

HAYALLERİNE KOŞAR ADIMLARLA İLERLİYOR
İskenderun’da son yıllarda Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı’dan sonra, yeni bir yıldız daha doğuyor. Atakaş Hatayspor altyapısında başarılı çalışmaları ile göz dolduran ve A Takım kadrosuna adını yazdırmayı başaran Kaleci Emir Kireççi, hayallerine koşar adımlarla ilerliyor.

TAKIM KADROSUNA GİRMEYİ BAŞARDI
Süperlig’deki başarılı temsilcimiz Atakaş Hatayspor’un U – 19 takımında başarılı performans gösteren 18 yaşındaki file bekçisi Emir Kireççi, Denizlispor maçının kadrosuna Yedek Kaleci olarak girmeyi başardı.
Küçük yaşlarda gönül verdiği kaleciliğe Arsuz İdman Yurdunda başlayan İskenderunlu genç kaleci Emir Kireççi, Atakaş Hatayspor U – 19 takımında görev yaparken, Hatayspor-Denizlispor maçında Hataysporun A takım kadrosuna davet edilerek, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

14 yaşındayken, İzmir’de Altınordu takımının düzenlediği turnuvaya Arsuz İdman Yurdu kalecisi olarak katılan genç file bekçisi, gelecek vaadeden başarılı kurtarışları ile göz doldurmuş, o dönem yaşının çok küçük olması ve ailesinin rızası olmadığı için Trabzonspor ve Sivasspor kaleci antrenörleri beğenmesine rağmen gitmemişti.
Başarılı File Bekçisi Emir Kireççi, İlhan Palut’un Teknik Direktörlüğü döneminde de, Kaleci Antrenörü Bekir Arpacı tarafından Hatayspor altyapısından A Takım idmanlarına davet edilerek denenmişti.

‘İLK 11’DE KENDİSİNE FIRSAT VERİLMESİNİ BEKLİYOR’
Atakaş Hatayspor’da tecrübeli futbolcular arasında kısa sürede kendisini sevdiren ve artık verilecek fırsatları iyi değerlendireceğine inandığımız hemşehrimiz, İskenderunlu Genç kaleci Emir Kireççi, Hatayspor A Takım kadrosunda kendisine yer veren yetkililerin güvenini boşa çıkarmamak için daha büyük bir hırsla çalışarak kendini geliştirmeye devam ederken, İlk 11’de kendisine fırsat verilmesini bekliyor.
Öte yandan, geçtiğimiz hafta Denizlispor karşılaşmasında Atakaş Hatayspor’un kadrosuna Yedek kaleci olarak adını yazdıran Emir Kireççi, Bugünkü Malatyaspor deplasmanında da kadroya girmeyi başararak A Takım Kafilesiyle Malatya’ya gitti.