REKTÖR DEPCİ’YE NEZAKET ZİYARETİ

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi makamında ziyaret etti.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’u ağırladı. Ziyarette Rektör Karacoşkun’a Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Altuncu eşlik etti. Rektör Karacoşkun, geçtiğimiz Eylül ayında Rektörlük görevine başlayan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

İSTE Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yüksek ve Prof. Dr. Meltem Eken de Rektör Depci’ye eşlik etti.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen nezaket ziyaretinde iki üniversite arasında gerçekleştirilecek plan ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci kısa bir değerlendirmede bulunarak “her iki üniversitenin genç ve dinamik yapısı üniversiteler arası işbirliği yapılabilecek ortak çalışma alanlarının varlığına işaret etmektedir. Bugün bu iş birlikleri ile bölgemizin kalkınmasına sunabileceğimiz katkılar hakkında istişarede bulunduk. Rektör Karacoşkun’a ve ekip arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
HABER MERKEZİ