GİRİŞİMCİ KARDEŞLERDEN ARSUZ’A SAĞLIK YATIRIMI

Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç mahallesinde hizmete giren Orbee Arı Ürünleri, çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara şifa dağıtıyor.
Hizmete yeni giren Orbee Arı Ürünleri Kurucusu üyelerinden Biyolog Sima Yaşar Yılmaz, Haber ekibimize laboratuvarda yaptıkları çalışmaları tek tek anlattı.

İnsan sağlığına çok ciddi katkı sunan propolis ve diğer arı ürenlerinin laboratuvar ortamında yaptıkları kontroller ve çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü belirten Yılmaz, “Halkımızın bağışıklık sistemine inanılmaz destek sağlayacak Propolis damla üretimine başladıklarını ve Türkiye’nin güvenilir arıcılarında ham bal, arı sütü, polen gibi arı ürünlerini tedarik edip hijyenik koşullarda vatandaşın tüketimine hazır hale getirdiklerini söylediler.

VİRÜSÜN HÜCRE İÇİNDE YAYILMASINI ENGELLİYOR
Ülkemizin ve dünyanın baş etmeye çalıştığı covid-19 virüsünün hücre içinde yayılmasını engellediği bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış olan propolisin, kanser hücrelerini yok ettiği, mide ülserini iyileştirici etkisi olduğunu ve daha pek çok hastalığa iyi geldiğini anlatan Yılmaz bilinçli halkımızın sağlık konusuna çok önemli katkıları olacağından bahsetti.

İnsanlığa şifa dağıtmak için tüm gücüyle çalışan kardeşler daha kaliteli bir yaşam için tüm analiz ve kontrollerini yaptıkları ürünlerinin haccp gıda güvenliği, takviye edici gıda, İSO 22000 ve İSO 9000 belgeleriyle tüm halkın güvenle tüketebileceği ürünlerlerle hizmet verdiklerini açıkladılar. Orbee Arı ürenlerinde Biyolog Sima Yaşar Yılmaz ve Umut Yaşar, yaptıkları çalışmalarla halkımızın sağlıklı beslenmelerine katkı sunuyorlar.
Mekanda bulunan tüm ürünler ve bal yüzde yüz doğal olmakla birlikte sokağa çıkma kısıtlamasında da vatandaşlara sağlıklı beslenme hizmetleri verecekler.
Haber: Cuma KESEROĞLU