TARİHİ BİNA İÇİN KOLLAR SIVANDI!

AK Parti’nin büyük kurultayına katılmak üzere Ankara’ya giden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Lisesi’nin restorasyonu için olumlu bir adımla döndü. İskenderun Lisesi’nin tüm görkemiyle ayakta durmaya çalışan tarihi binanın restore edilecek olması kentte büyük sevinçle karşılandı.

Ankara’dan döner dönmez ayağının tozuyla, Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki heyetle İskenderun Anadolu Lisesi tarihi binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, “Tarihi yapıda yapılması planlanan restorasyon ve diğer çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. İskenderunumuz’a değer katacak bu tarihi yapıyı inşallah en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Vekili Nebil Özdemir ve okul müdürü Yaşar Düzen katıldı.

EĞİTİM YATIRIMI
Başkan Fatih Tosyalı, gün içerisinde Kaymakam Yönden ve İl Milli Eğitim Müdürü Karahan ile birlikte Denizciler’de plananan proje yerlerinde incelemelerde bulundu. Başkan Tosyalı, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha güzel daha sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.