‘MİLLETVEKİLLİĞİ RÜYAMIZ DEĞİLDİR, OLAMAZ DA’

İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, “Ben İl Başkanıyım, aday değilim. Ve ilk görevim teşkilatlarımızı idare etmektir. Adaylığıma günü gelince İl Başkanlığıma karar veren Genel Merkez ve Teşkilatlar ve parti tabanı karar verir” dedi.

İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Siyaset olmazsa olmazımız değildir. Siyaset, millete ve devlete hizmet için güçlü bir araçtır. Bulunduğunuz partiye de hizmet siyasette esaslardan biridir. Bulunduğumuz mevki de o sebepledir” dedi ve ekledi;

‘KOLTUĞA YAPIŞMAYIZ’
“Ama bırakmasını da biliriz, koltuğa yapışmayız! Bu tarzımızı bizimle yakın çalışan arkadaşlarımız çok iyi bilir. Ve bu alınmazda bir karar değildir bizim için.
Yorgun olduğum doğrudur ama yılgın olmadım hayatımın hiç bir döneminde.
Öncelikli hedefimiz İYİ Parti’yi sorumluluk alanımızda yani Hatay’da en İYİ yere getirmektir. Önce genel, sonrada yerel seçimlerde İYİ Partiyi gönüldaşlarımızın gurur duyacakları bir seviyeye çıkarmaktır. Bu konuda da gerçekten güzel mesafeler aldık. Milletvekilliği rüyamız değildir, olamaz da.. O bakımdan kimse bizi nefsimizle terbiye etmeye kalkmasın.

‘DEDİKODU ÜRETMESİNLER’
Ben İl Başkanıyım, aday değilim. Ve ilk görevim teşkilatlarımızı idare etmektir. Adaylığıma günü gelince İl Başkanlığıma karar veren Genel Merkez ve Teşkilatlar ve parti tabanı karar verir. Olmazsam da partinin ve ülkenin selameti için son vazifemi en iyi şekilde yaparım. Partimizden milletvekili adaylığı düşünenler ise vekil olmak için ya bize yardım etsinler ya da dedikodu üretmesinler razıyız. Hepsinin yolu açık olsun! Çünkü Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti bu ülkenin ve ister oy versin, ister vermesin bu milletin son umududur. Milletimiz durumu fark etmiş ve bilincine varmıştır. Bu ülkede siyasette barış dilini hakim kılacak ve sorunların çözümüne samimi katkı sunacağız” dedi.