KAYMAKAM YÖNDEN SAHADA

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, sahadaki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yönden, Gültepe Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ederek, halkın talep ve beklentilerini dinledi.

Muhtar İrfan Bozdağ ile sohbet ortamında bir araya gelen Kaymakam İskender Yönden, mahallenin genel durumu ile ilgili mahallinde incelemeler yaparak, mahalle sakinleri ile sohbet etti.

DİREKSİYON EMEKÇİLERİ İLE SOHBET
Kaymakam İskender Yönden, S. S. 27 Nolu Kavaklıoluk-Denizciler Taşıma Kooperatifini ziyaret ederek, sektöre hizmet veren emekçilerle buluşurken, ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile birlikte, Tosçelik Fen Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

İSTE CAMİİ İNŞAATINDA İNCELEME!
İskenderun Kaymakamı Sayın İskender Yönden, gün içerisinde Hatay Valiliği uhdesinde, Kaymakamlığın ve İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin Rektörlüğü ile İlçe Müftülüğünün işbirliği ve koordinasyonuyla 6 Ekim 2020 günü temeli atılan ve halen yapım işi devam eden (İSTE) Merkez Kampüsü içerisindeki Hacı Mehmet Karatoyuk Camii’nde incelemede bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.